Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Au aparut noile colectii Nattou!

Nattou

Firma belgiana Nattou activeaza in domeniul produselor pentru copii de mai bine de 25 de ani; deja ne-a convins de calitatea incontestabila a produselor, dar continua sa se reinventeze prin colectii din ce in ce mai vesele si mai aproapiate de copii. De curand Nattou a lansat doua colectii noi pentru anul 2014, colectia Manon & Alizée si colectia Gaston & Cyril. Va invitam sa decoperiti noile personaje animalute care vor intra in universul fragil al bebelusului, oferindu-i siguranta.

Nattou acopera o gama larga de produse: fotolii, saltele de joaca, balansoare, saci de dormit, carusele muzicale, arcade pentru patut. Produsele sunt create astfel incat sa acompanieze bebelusul in toate etapele de dezvoltare. Dincolo de design si diversitate, produsele Nattou se remarca prin unicitatea texturii, acestea fiind extrem de fine si pufoase la atingere.

kk

Cele doua colectii proaspat lansate, Manon & Alizée si Gaston & Cyril redau o atmosfera de poveste in care care bebelusul este stimulat si se simte ocrotit, in siguranta.

Ambele colectii propun deja binecunoscutul model duo, de personaje-prietene care ii ureaza bebelusului un bun venit calduros in lumea vesela Nattou. Expresive, afisand un zambet larg, creaturile Nattou subliniaza frumusetea prieteniei. Ele asigura bebelusilor confortul necesar pentru a incepe cu dreptul intaia explorare a mediului.

Colectia Manon & Alizée ni-l prezinta pe simpaticul pui de arici si pe prietena sa, vacuta Alizee, mereu atenta la prietenul sau mai mic. Culorile sunt vesele; rozul folosit este putin mai indraznet decat nuanta clasica pala, iar fondul este personalizat cu prajiturele si flori, o lume delicioasa si placuta vizual.

1

Colectia Gaston & Cyril ni-i prezinta pe cei doi prieteni nedespartiti, catelusul Cyril si calutul Gaston, intr-un univers albastru, de puf, inconjurati de trenulete. In unele ipostaze, curajosul calut Gaston se incumeta sa conduca trenuletul, iar Cyril ramane in spate, fascinat de frumusetea peisajului.

Noile colectii Nattou au toate produsele de care avem nevoie pentru a transforma camera copilului intr-o lume de basm, speciala, unica. De la carusele si saci de dormit la fotolii si balansoare, absolut fiecare produs se supune standardelor europene  de siguranta. Produsele Nattou sunt usor de curatat si intretinut. Va invitam sa descoperiti cele doua colectii noi de la Nattou, in curand la Piticul Vesel.

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.