Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Au aparut papagalii interactivi

Prezentate de curand la Targul de jucarii din New York de catre compania australiana Moose, micile creaturi reactioneaza daca le atingi si scot pana la 40 de sunete diferite. Este vorba despre pasarile interactive care promit copilului ca ii vor anima copilaria. Binecunoscuta firma producatoare de jucarii Moose are deja in portofoliu colectiile indragite de copiii din toata lumea, precum Blingles, Glitzi Globes,  The Trash Pack, Geleez.

Colectia se numeste Little Live Pets Birds si contine opt pasari micute dotate cu un senzor prin intermediul caruia reactioneaza la atingere, si scot 40 sunete vesele, de la ciripit la cantat.

O alta functie care va fi adorata de catre copii este functia de imitatie, in care papagalul va repeta ce i-a adresat copilul. Daca mai punem la socoteala si faptul ca pasarile interactive sunt create in asa fel incat sa fie tinute usor in palma, avem o jucarie ideala. Fiecare papagal din colectie este unic prin aceea ca are un penaj diferit. Putem alege sa achizitionam papagalul care ne face cu ochiul, insa ulterior e bine sa nu uitam sa ii alegem acestuia si un prieten de joaca.

Moose Toys Little Live Pets New York Toy Fair

Colectia urmeaza a fi lansata de-abia in toamna acestui an si promite a fi un real succes, astfel ca merita asteptarea. Cu toate ca deja avem multe optiuni de jucarii interactive, cum ar fi prietenii vorbareti Chatimals, catelusii interactivi pe care ii putem plimba prin parc, sau pestisorii electronici care inoata cu adevarat, parca nu este niciodata de ajuns pentru un copil. O jucarie noua, cu un design placut, care sa provoace copilul la interactiune, ce poate fi mai placut de atat?

Pasarile au trasaturi foarte realistice, iar functia de imitare a vocii le face cat se poate de adorabile.

Pasarile din colectia The Little Live Pets Birds vor avea si o cusca speciala, unde copiii le pot ingriji cum se cuvine. Pretul estimativ pentru aceste jucarii va fi undeva intre 12.99 si 19.99 dolari. Publicul vizat de catre producator este reprezentat de copii cu varsta mai mare de 4 ani.

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.