Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Avantajele sacului de dormit pentru copii

Vine frigul, si o data cu el apar problemele invelirii copiilor pe timpul noptii. Sacii de dormit asigura cea mai buna protectie in sezonul toamna-iarna, si va invitam sa aflati de ce.

In primul rand, copilul este protejat impotriva frigului mult mai bine decat cu o simpla patura sau pilota, deoarece sacul de dormit este compact. Sacul de dormit este proiectat special pentru a se potrivi pe corpul copilului. Acesta din urma nu va putea sa il dea jos din greseala cum ar face cu asternuturile.

sacd

Libertatea de miscare a copilului este mult mai mare in sacul de dormit decat in alte mijloace de invelit. In sacul de dormit, mainile si capul bebelusului sunt neacoperite si lasate libere, astfel copilul se poate misca in timpul noptii.

Temperatura corpului se mentine constanta numai in sacul de dormit. Sacii de dormit mentin temperatura constanta a corpului. Nu trebuie sa ne facem griji ca bebelusului ii este prea cald sau prea frig pe durata noptii. Copilul se poate trezi si adormi din nou, fara ca noi sa ne trezim pentru a-l inveli.

Copilul este in siguranta in timpul somnului. Riscul de sufocare in timpul somnului scade considerabil, deoarece sacul de dormit nu acopera si capul bebelusului, cum s-ar putea intampla cu paturile clasice. Bebelusul este in siguranta deplina pe toata durata noptii.

Va invitam sa alegeti unul din sacii de dormit special creati pentru copii, pentru a intampina sezonul rece asa cum se cuvine!

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.