Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Barbie la Saptamana Modei din Londra

1

Cand vine vorba despre moda si stil,  nu putem nega faptul ca papusa Barbie a fost mereu in tendinte. Acum insa i s-a pregatit o surpriza vestimentara care-i va aduce si mai multe aplauze.

Incepand de vinerea aceasta, designerii de moda cunoscuti se reunesc cu totii la Londra , unde vor dicta tendintele, prezentand cele mai noi colectii. Dar ce cauta papusa Barbie in ecuatie? Ei bine, in urma unei idei ingenioase a designerului vestimentar Sadie Williams, papusa Barbie ii va purta colectia chiar de 14 februarie, de Ziua Indragostitilor. In urma colaborarii cu Mattel, Sadie a creat deja cinci papusi a cate 120 lire bucata, in editie limitata, special pentru saptamana de moda de la Londra.

article-2556721-1B630AFD00000578-261_306x706

Destinate atat femeilor cat si fetitelor din intreaga lume, papusile Barbie nu sunt doar niste simple papusi cu care ne jucam in copilarie, ci ele dicteaza noile tendinte, sustinand ca atunci cand vine vorba de moda, varsta nu conteaza. Creatiile vestimentare in miniatura vor arata remarcabil pe silueta Barbie, incapsuland stilul vestimentar al designerului Sadie Williams.

Screen Shot 2014-02-07 at 09.02.14

Colectia a fost inspirata din croiala kilt-urilor purtate de oamenii din gruparea Amish, precum si din creatiile pictorului american Frank Stella. Creatiile vestimentare sunt vibrante, stralucitoare, indraznete, facute parca pentru a te convinge sa fi cu cativa centimetri mai inalta doar pentru a incapea perfect in ele. Poate nu la fel de gratioase precum o rochie simpla din matase alba, ci mai degraba avangardiste, cu colaje indraznete, creatiile Sadie sunt purtate cu multe eleganta de catre Barbie.

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.