Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Cum arata cortul de joaca preferat al copilului tau?

Cort de joaca Turnul printului neinfricat

Cort de joaca Turnul printului neinfricat

Corturile de joaca pentru copii se gasesc intr-o varietate de stiluri, modele, forme si tematici. Cum aflam care este preferatul copilului nostru?

Alegerea unui cort de joaca potrivit nu e deloc grea daca tinem cont de cateva aspecte cheie. Cu toate ca la auzirea vestii despre achizitionarea unui cort de joaca, cel mic va spune direct criteriul decisiv, si anume, imprimarea cu personajul sau preferat, in cele din urma e nevoie sa ne gandim la toate aspectele pentru a fi siguri ca am luat decizia cea mai buna.

In primul rand e bine sa alegem un cort de joaca potrivit ca marime pentru varsta copilului. Majoritatea corturilor din comert sunt destinate copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani. Corturile ideale raman de regula acelea care sunt suficient de mici pentru a fi utilizate in interior, dar suficient de mari pentru a fi locul de joaca a maxim doi copii.

Corturile semnifica un prilej pentru ore intregi de joaca imaginativa, oferind copiilor un loc special, numai al lor,  pentru a se juca, a citi, a desena, etc.

Luati in considerare si tematica atunci cand alegeti cortul de joaca. Corturile cu o tematica universala, in forma de castele, fortarete, turnuri, permit o gama mai variata de jocuri pentru cei mici. Alegeti o tematica ce va fi agreata si pe termen lung de catre copil. Desi cel mic va dori sa aleaga un cort cu personajul sau preferat, e posibil ca peste un an sau doi sa isi schimbe preferintele. Daca optati pentru un cort cu personajul preferat, corturile de la Playhut au imprimeuri haioase, materiale de buna calitate, cu personaje faimoase cunoscute de copiii din intreaga lume: Mickey si Minnie Mouse, Cars, Printesele Disney, Spiderman, etc.

Cort de joaca Printesele Disney

Cort de joaca Printesele Disney

Asigurati-va ca produsul ce urmeaza sa il achizitionati se asambleaza usor. Corturile de la Playhut au un sistem inteligent numit Twist ‘N Fold, si se pliaza/depliaza dintr-o singura miscare, fiind extrem de simplu de manevrat.

In cazul in care cortul de joaca nu are acest sistem de inchidere, asigurati-va ca aveti instructiunile de montaj la indemana.

La inceput, pentru a-l obisnui pe copil cu cortul de joaca, asezati cortul intr-un loc accesibil lui, fie ca este in camera sau in curte. Jocul e mai amuzant in doi, asa ca asigurati-va ca are alaturi un prieten de nadejde cu care sa se joace.

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.