Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Ce cred copiii despre iubire?

Viata fiecarui copil este presarata cu sinceritate, cu inocenta si cu un mod unic de a percepe existenta. Felul in care cei mici vad cu adevarat esentialul este frapant pentru fiecare adult. Intrebati ce este dragostea, copiii au dat raspunsuri care mai de care mai impresionante, mergand de la definitii amuzante pana la afirmatii revelatoare. Iata cateva raspunsuri ale unor copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 8 ani la intrebarea ce este dragostea.

www.piticulvesel.ro

www.piticulvesel.ro

“Dragostea este cand cineva te raneste, chiar daca te doare ingrozitor, tu nu plangi, pentru ca stii ca o s-o doara pe persoana care te-a ranit.” (Mathew- 6 ani)

“Dragostea este cand stii ca sora te mare te iubeste pentru ca-ti da tie toate hainele ei vechi, si ea trebuie sa se duca la cumparaturi, sa-si ia altele. ” (Lauren – 4 ani)

“Dragostea este cand un batran si o batrana sunt inca buni prieteni cu toate ca se cunosc unul pe celalalt de mult timp.” (Tommy – 6 ani)

“Dragostea este cand oferi cuiva din mancarea ta, fara ca sa te astepti ca celalalt sa-ti ofere din mancarea lui. ” (Chrissy – 6 ani)

“Dragostea este cand mami il vede pe tati murdar si transpirat, dat ii spune ca tot e mai frumos ca Robert Redford.” (Chriss – 8 ani)

“Iubirea este o chestie care te face sa te razi atunci cand esti obosit.” (Terri, 4 ani)

“Iubirea este atunci cand mamica ii face cafea lui taticu, si gusta intai ea din cafea, ca sa vada daca a nimerit-o tocmai bine.” (Danny, 7 ani)

“Iubirea este cand ii spui unui baiat ca-ti place camasa lui, si atunci el se imbraca cu ea in fiecare zi.”
(Noelle, 7 ani)

www.piticulvesel.ro

www.piticulvesel.ro

Iubirea este atunci cand am avut concert de pian, si eram pe scena si mi-era frica. Cand m-am uitat in sala, toata lumea se uita la mine si nu zicea nimic, dar l-am vazut pe taticu’ zambind si facandu-mi cu mana. El era singurul care facea asa ceva, si atunci nu mi-a mai fost frica.” (Cindy, 8 ani)

“Iubirea este atunci cand catelusul vine si te linge pe fata chiar daca l-ai lasat singur toata ziua.”
(Mary Ann, 4 ani)

“Indragostitii se tin de mana fiindca le e teama sa nu le cada verighetele, doar au dat o gramada de
bani pe ele” (Gavin, 8 ani)

Despre cum e atunci cand te indragostesti: “Mi se pare ca trage cineva cu o sageata in tine, sau ceva de genul asta, dar restul nu e chiar asa de dureros” (Harlen, 8 ani)

“Dragostea este atunci cand un om are pistrui si gaseste pe altcineva care are pistrui.”

“Dragostea te va gasi, chiar daca incerci sa te ascunzi de ea. Eu tot incerc sa ma ascund de cand aveam 5 ani, dar fetele ma gasesc orice-as face” (Bobby, 8 ani)

www.piticulvesel.ro

www.piticulvesel.ro

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.