Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Cele mai frumoase filme si desene de Paste pentru copii

Pentru copii, Pastele semnifica atat sarbatoarea religioasa in care invata despre simbolurile religioase si ajuta la vopsitul oualelor, cat si perioada care marcheaza vacanta de primavara. Cum vremea este insa schimbatoare si primavara nu ne garanteaza o vacanta plina cu soare si caldura, e bine sa avem pregatite niste filme si desene pe care sa le putem viziona in familie, in cazul in care vom petrece sarbatorile mai mult pe acasa.

pasti

Majoritatea filmelor il au in centru pe binecunoscutul iepuras, mesagerul caldurii, al primaverii, al trezirii la viata. Cum vom vedea in filmele ce urmeaza, iepurasul de Paste nu ii uita niciodata pe copii si le aduce in fiecare an figurine de ciocolata si cadouri.

1. Filmul It’s the Easter Beagle, Charlie Brown este bazat pe desenele animate ale lui Charles M. Schulz si este considerat este considerat a fi unul dintre cele mai apreciate filme de Paste pentru copii. Toate personajele se pregatesc pentru Paste si pentru a intampina primavara insa Linus incearca sa ii convinga pe toti ca Beagle-ul de Paste, celebrul catelus Snoopy, va avea grija de tot. Aventurile minunatelor personaje vor face ca Pastele sa fie o sarbatoare mult mai amuzanta.

rr

2. Un alt film excelent care va fi pe placul micutilor este Here comes Peter Cottontail in regia lui Mark Gravas, inspirat de romanul autorilor Priscilla si Otto Friedrich intitulat “The Easter Bunny That Overslept” din 1957. Filmul ne invata cum sa salvam primavara.

3. Binecunoscutul personaj Winnie este si el prezent in topul celor mai bune filme de Paste, in animatia “Winnie the Pooh – Springtime with Roo”. Copiii vor invata de la animalute cat de importanta e curatenia de primavara, inainte de Paste. Iepurele este cel care doreste sa stea in casa pana cand curatenia de primavara este gata. Prietenii sai il ajuta insa in a vedea partea buna a lucrurilor si il conving sa savureze fiecare moment petrecut alaturi de prietenii iubiti.

 4. Hop este un film de desene animate lansat in 2011, care prezinta intr-o maniera plina cu umor toate aventurile Iepurasului de Pasti. Lasati-va purtati in atmosfera de sarbatoare alaturi de personajul Hop.

 

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.