Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Creatii vestimentare prezentate de femei gravide si parada modei pentru fetite, in cadrul evenimentului Bebe Sanatos, editia a IV-a 2013

Piticul Vesel este partener media in cadrul evenimentului Bebe Sanatos editia a IV-a, ce va avea loc in parcul Sebastian din Bucuresti, in perioada 4-8 septembrie.

bbs_250x150

Femeile gravide care doresc sa fie admirate pe scena, in calitate de modele pentru colectiile vestimentare adresate gravidelor, vor avea ocazia de a participa la o parada de moda desfasurata in cadrul evenimentului “Bebe Sanatos” ce va avea loc in perioada 4-8 septembrie, in Parcul Sebastian din sector 5, Bucuresti. De asemenea, si fetitele cu varste cuprinse intre 2 si 9 ani vor putea experimenta postura de model, intr-o parada a modei dedicata lor, in cadrul aceluiasi eveniment.

Astfel, gravidele care isi doresc sa devina model pentru o zi o pot  face printr-o simpla inscriere la link-ul urmator http://www.bebesanatos.ro/concursul/inscriere/ pana la data de 30 august 2013, iar preselectia se va face prin alegerea celor mai haioase poze in ipostaza de gravide, trimise de viitoarele mamici.

In acelasi ton cu parada modei pentru gravide, se va organiza si parada modei pentru fetitele care atunci cand se privesc in oglinda isi doresc sa fie cele mai frumoase si mai admirate. Asadar, mamicile care doresc sa isi inscrie printesele la parada modei organizata in cadrul manifestarii „Bebe Sanatos” o pot face accesand link-ul urmator http://www.bebesanatos.ro/concursul/parada/ pana la data de 30 august 2013. De data aceasta, preselectia se va realiza in functie de cele mai frumoase poze trimise cu fetite deghizate in ipostaza de micute manechine.

„Bebe Sanatos” editia a IV-a, eveniment ce reprezinta o adevarata desfasurare de forte, va aborda atat aspecte legate de educarea parintilor pentru a-si creste copiii sanatos, cat şi aspecte privind starea de sanatate a copiilor şi a viitoarelor mamici. La capitolul distractie, organizatorii au pregatit pentru cei mici numeroase activitati dintre care amintim: un targ de produse pentru copii, expozitii de pictura si modelaj cu lucrarile realizate de copiii participanţi, tombole,  miniconcerte, piese de teatru, dans, face painting, balonase modelabile, cursuri de origami si multe alte surprize.

Conferintele educative, adresate parintilor, vor fi  sustinute de reputaţi medici pediatrii, ginecologi, neonatologi şi nutritionisti, alaturi de psihologi si avocaţi. Cel mai important aspect al manifestarii este acela ca parintii si viitorii parinti pot afla din surse sigure, care sunt cele mai bune  metode de crestere si ingrijire a copiilor in primii 3 ani de viata.

„Bebe Sanatos” işi propune sa ofere cele mai pertinente şi eficiente solutii pentru problemele cu care se confrunta orice parinte in societatea actuala, in alegerea sa de a creste  un copil intr-o maniera sanatoasa: alegerea celei mai bune metode de nastere, evolutia sarcinii, alimentatia copilului in primii ani de viata,  interpretarea limbajului non-verbal al micutilor, prevenirea şi tratamentul eficient al bolilor copilariei, informarea in legatura cu aspecte ce tin de psihologia copilului, dar si aspecte legale ce ţin de drepturile copiilor şi ale parinţilor. Nu in utimul rand, specialistii vor discuta si despre mediul familial  si cum poate acesta influenţa decisiv dezvoltarea copilului.

Va invitam sa aflaţi mai multe informaţii pe site-ul dedicat evenimentului, www.bebesanatos.ro si pe pagina de Facebook Bebe Sanatos, https://www.facebook.com/pages/Bebe-Sanatos/195448577221522.

Cea de-a patra editie “Bebe Sanatos”, sta sub tema “Copilul are dreptul de a se bucura de cea mai buna stare de sanatate pe care o poate atinge!”, iar evenimentul este organizat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Sector 5, in parteneriat cu Sanatatea Media Group.

 

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.