Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Cum depozitam jucariile intr-un mod creativ?

Jucariile sunt iar imprastiate prin toata casa, iar copiii nu par sa fie catusi de putin deranjati de acst lucru? Inca de mici ii putem invata ce inseamna organizarea eficienta, pentru ca apoi acest obicei sa ii urmeze intreaga viata.

Tummy-Stuffers

Copiii tind sa fie dezordonati, deoarece sunt pur si simplu prea multi stimuli si factori care le distrag atentia si nu se pot focusa pe un singur lucru o data. Insa cum toate au un inceput, ce ziceti sa il transformam chiar si pe cel mai mofturos dintre mofturosi intr-un copil ordinat?

O metoda eficienta de a stoca jucariile intr-un mod care cu siguranta va fi pe placul copilului este reprezentat de aceasta jucarie magnifica: prietenul Tummy Stuffers.

Produsele de la Jay At Play inseamna mai mult decat o jucarie pufoasa cu aspect haios: acestea devin mai “satule” de-abia dupa ce le umpli cu toate lucrurile si jucariile atunci cand iti faci ordine in camera ta. Cu mascotele in forma de aligator, pisica, unicorn si maimutica, va fi o adevarata placere sa faci ordine in camera ta! Avand o inaltime de 33 cm, mascotele de la Jat At Play sunt potrivite pentru toti copiii cu varsta mai mare de 3 ani.

tummy-stuffer-and-puppets-003

Ideale si pentru a ascunde lucruri, animalutele Tummy Stuffers sunt mai mult ca sigur o atractie pentru copii.

Cu cat e mai mare flexibilul animalut, cu atat stim ca e mai satul, iar camera noastra e mai aeristia si ordonata. Dupa ce am incheiat experienta de organizare a jucariilor, ce poate fi mai placut decat sa il imbratisam pe animalutul ajutator?

Noile jucarii de plus promit sa fie un real succes in randul celor mici, iar noua parintilor ne promit camere mai ordonate. Preturile jucariilor sunt mai mult decat accesibile. Noile jucarii se gasesc in patru variante aici.

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.