Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Descopera Zelfii!

g6

1474400_763324603683111_359343731_nCreatorii vestitelor jucarii Blingles si Trash Pack ne surprind inca o data! De data aceasta ne-au pregatit creaturi cu totul si cu totul adorabile: Zelfii din Gardenia. Micutii Zelfi sunt atat de dragalasi, incat e doar o chestiune de timp pana cand copiii ajung sa ii colectioneze.

1044598_677342542281318_147647352_n    Vreti sa aflati ingredientul secret?

La inventarea colectiei de Zelfi, designerii de la Moose Toys au jonglat cu designul, inovatia, calitatea si nu e o surpriza ca le-a iesit perfect si de aceasta data!

Designul jucariei ne invita la a chestiona natura Zelfilor: sa fie oare elfi, troli, sau mini-dragoni cu chipuri angelice? Unii nostalgici ii vor considera din start o reinventare moderna a faimosilor troli din anii ’70, care ne-au colorat copilaria. Designul Zelfilor imprumuta ceva de la stilul papusilor Monster High, aducand a creaturi mitice sau a monstri. Zelfii au insa un secret care ii deosebeste de toate aceste jucarii: expresivitatea, forma urechilor, gradul mare de detalii.

Zelfii traiesc in gradina secreta Gardenia, in diferite habitate (fabitats) ascunse peste tot … in copaci, movile de pietre si chiar in colturile intunecate.  Isi fac aparitia la lasarea intunericului, atunci cand luna apare pe cer. Se intalnesc la sueta la Buttershy, si mai sorb cate o potiune sau infuleca cu pofta mancare la bistro-ul Witchbrew Bistro.

asta

Tematica intregii colectii are mottoul: Iubeste-ti Zelful! (in engl. Love Your Zelf – joc de cuvinte sugerand mesajul “Iubeste-te pe tine insuti”). Fiecare Zelf este inzestrat cu o putere speciala (Zelfmark) , insemnand o trasatura de caracter predominanta, iar singurul mod in care o va impartasi cu tine este daca se va simti iubit. Se spune ca pe masura ce se ataseaza de Zelf, copilul va primi si el aceeasi putere cu care este inzestrata micuta creatura.

Sa vedem ce puteri au acesti reprezentanti ai Zelfilor:

Zelf Mermalade: Dorinta de explorare

Zelf Dandy-Lion: Curajul de a fi tu insuti

Zelf Buttershy: Optimismul

Zelf Owlmanda: Simtul umorului

Zelf Spellinda: Iubire

Zelf Angelala: Bunatate

20130918_sav52 20130918_sav37

Zelfii se gasesc in marime mica, medie sau mare, au articulatii mobile, aripioare transparente atasate la spate, accesorii speciale in functie de personalitatea si talentul fiecaruia. Corpul este realizat din vinil semi-moale, foarte placut la atingere. Bogata podoaba capilara ii invita pe copii la ore intregi de coafat si stilizat. Cea mai frapanta caracteristica este expresivitatea: ochii mari, visatori, nasul mic, zambetul larg afisat reprezinta o adevarata combinatie de mister cu inocenta. Reusind sa atinga atat targetul fetelor cat si cel al baietilor, papusile Zelf sunt accesibile, avand un raport calitate-pret excelent.

1016813_677343175614588_730552999_n

Va invitam sa descoperiti puterile magice ale creaturilor haioase, colectionand intreaga familie de Zelfi!

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.