Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Realizeaza un cosulet de Paste impreuna cu copiii!

Sarbatoarea religioasa a Invierii Domnului coincide cu venirea celui mai indragit personaj, dupa Mos Craciun: Iepurasul de paste. Haideti sa fim pregatiti cu un decor minunat, pentru a intampina cu bine aceasta sarbatoare. Printre elementele decorative, nu trebuie sa lipseasca unul esential pentru masa pascala: cosuletul de Paste.

Si cum pregatirile de Paste sunt mai distractive impreuna cu copilul tau, te invitam sa te relaxezi creand un cosulet de Paste alaturi impreuna cu micul ajutor.

mfabi_easter_baskets_3_m

Cosuletul poate fi la baza un bol simplu de plastic, sau chiar o cutie de carton. Alege tu un cosulet pe care mai apoi sa il decorezi impreuna cu copilul.

Foloseste imprimanta pentru a lista diverse sabloane interesante cu iepurasi, personaje preferate de copilul tau, elemente de primavara, etc.

Apoi implica-l si pe el, rugandu-l sa coloreze desenele. Lipiti-le impreuna pe cosulet in partea exterioara.

In interior se poate aseza un servetel textil de culoare pala, deschisa.

Roaga-l pe copil sa aleaga cateva oua care vor fi incluse in cosuletul de Paste. Asezati-le impreuna si proiectul e gata! Oualele pot fi si de ciocolata, iar daca in mijloc veti aseza un iepuras de ciocolata, va fi si mai bine!

O data creat cosuletul de Paste, tot ce mai ramane e sa va bucurati impreuna cu familia si copiii de sarbatorile pascale.

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.