Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

LEGO The Simpsons se lanseaza la primavara!

Cand cea mai renumita companie de jucarii face un parteneriat cu creatorii celui mai lung serial de desene animate, rezultatul nu poate fi altfel decat de colectie.

De curand LEGO a declarat intr-un comunicat de presa ca lanseaza mult-asteptata colectie The Simpsons in luna mai a anului 2014. Pana atunci insa, ne familiarizam cu primul set Simpsons ce va fi lansat inca din luna februarie: casa The Simpsons, o jucarie care va costa 199 dolari. Potrivit oficialilor companiei, in luna mai va fi lansata o colectie de 16 mini-figurine Simpsons, ce se va gasi la toate marele magazine de jucarii la un pret de 3.99 dolari bucata.

LEGO_71006

Pentru a transforma celebrele personaje din The Simpsons in figurine Lego, compania a colaborat cu echipa celor de la Twentieth Century Fox. La primavara, o data cu lansarea colectiei Lego, Fox va scoate un episod TV special in care toate personajele vor avea forma de figurine Lego.

„The Simpsons” este creat de Matt Groening pentru Fox Broadcasting Company si reprezinta o parodie a familiei americane. Personajele centrale sunt Homer, Marge, Bart, Lisa si Maggie.  A fost votat cel mai bun serial de televiziune a secolului al XX-lea de catre revista “Time” in 1998 si este privit de numerosi critici drept unul din cele mai influente seriale ale tuturor timpurilor.

Filmul prezinta aventurile unei familii “neobisnuite” (unul din primele motto-uri ale serialului fiind: “We put the FUN in DysFUNctional”), din clasa muncitoare, aruncand o privire foarte satirica asupra lumii in care traiesc.

The Simpsons ironizeaza aproape tot ce tine de cultura populara americana, majoritatea personajelor fiind stereotipuri. Serialul a ajutat la ridicarea standardelor animatiei pentru adulti, pregatind calea pentru alte desene animate precum South Park.

Lego_Simpsons_House_5

Primul produs al colectiei, Casa The Simpsons (codul 71006) este un set complex, ce va contine 2,523 piese si are ca target copiii de peste 12 ani.

Atunci cand personajele tale indragite din serialul TV s-au transformat in figurine Lego, nu iti ramane decat sa te joci cu ele, reconstituind scenele tale preferate. Construieste casa Simpsons, dotata cu acoperis detasabil, avand un design modular, celebra canapea din sufragerie, 6 figurine.

Luata parca cu totul direct din Springfield, aceasta casa a fost realizata cu precizie, avand un grad de detalii ridicat. Ridicati acoperisul pentru a descoperi camera lui Homer si a lui Marge, inclusiv patutul lui Maggie. In camera lui Bart te poti juca cu skateboardul, admirand posterul Krusty The Clown. Camera Lisei are cartile ei preferate. De la cel mai mic detaliu, casa este echipata cu tot ce trebuie: baie, cada cu dus, toaleta, chiuveta, oglinda, bucatarie, mobilier.

Lego_Simpsons_House_3

In sufragerie, figurinele vor sta pe canapea si se vor uita la TV, la fel ca in desenele animate. Cei de la Lego nu au uitat nici de garajul lui Homer, care e situat chiar in proximitatea casei, fiind echipat cu truse de unelte, aspirator, masina, continutul radioactiv de la planta cu putere nucleara.

Cunoscatorii stiu: Casa The Simpsons este setul acela care trebuie pus la colectie,  indiferent de varsta. Setul include 6 figurine: Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie si Ned Flanders. Pana la lansare, va prezentam fotografiile oficiale cu mult asteptatul produs:

Lego_Simpsons_House_8 Lego_Simpsons_House_9 Lego_Simpsons_House_4 Lego_Simpsons_House_2 Lego_Simpsons_House_6 Lego_Simpsons_House_7

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.