Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Lucruri bizare din desenele animate!

Esti mare fan desene, recunosti aproape toate personajele clasice dar si cele proaspat scrijelite de catre echipa Disney? Ei bine, mai jos te vom surprinde cu cateva secrete de care sigur nu aveai habar!

charmykitty

Hello Kitty

Stiai ca Hello Kitty are ca animalut de companie o pisica? Da, este adevarat. Numele pisicii este Charmmy Kitty si i-a fost daruita de tatal sau.

O pisica detinuta de alta pisica? Suna a sclavie.

Taz a fost aproape de moarte

Dupa scurt-metrajul Diavolul Tasmanian, studiourile Warner Bros au trebuit sa-l puna pe Taz pe raft in urma plangerilor din partea parintilor cum ca personajul ar fi mult prea violent. Taz a fost apoi readus la viata de sacii de scrisori de la oamenii care doreau sa il revada.

Primul nume al lui Mickey Mouse

Walt Disney, in ziua in care a creat presonajul soricel, dorea sa-l numeasca Mortimer Mouse, insa sotia sa i-a spus ca numele este mult prea pompos. Ea a venit in ajutor botezand soricelul cu numele de Mickey.

SpongeBoy vs. SpongeBob

Stiati ca in episodul pilot, numele lui SpongeBob era SpongeBoy? Acesta a fost schimbat imediat ce s-a descoperit ca primul era numele unui mop.

Numele de Sponge = Burete a fost pastrat. Creatorii nu au vrut sa duca in eroare copiii, iar acestia sa creada ca este facut de exemplu din… branza.

Tweety este baietel

Oamenii nu pot distinge daca Tweety este baiat sau fetita si asta din cauza genelor lungi si a numelui ambiguu.

Numele original al lui Tweety era insa Orson.

mickeytrio

Ziua lui Johnny Bravo

Desi este ciudat, ziua lui Johnny Bravo pica de Ziua Indragostitilor. Aceasta insa nu ii aduce noroc caci Johnny nu se poate apropia de nicio femeie fara a fi respins.

Familia lui Goofy

Numele original al lui Goofy era Dippy Dawg. El are un fiu. Intr-unul din episoade, Goofy il intalneste pe fiul sau, Max. Tot atunci aflam ca sotia lui Goofie  a murit. Sarmanul!

Numele complet al lui Barbie este Barbara Millicent Roberts

Speedy Gonzales este rasist?

Speedy Gonzales este un soricel controversat. In Colectia de Aur Looney Tunes, personajul a primit urmatorul disclaimer: “Personajele pe care le vedeti au fost produsele timpurilor lor. Ele pot descrie unele prejudecati etnice si rasiale din societatea Americana. Aceste prejudecati au fost false atunci si sunt false si acum. Din moment ce personajele nu reprezinta viziunea Warner Bross asupra societatii, aceste personaje sunt prezentate asa cum au fost ele create initial, altfel ar insemna sa se dea curs acelorasi prejudecati care nu au existat niciodata.”

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.