Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Magia e in mainile tale cu papusa zburatoare Flutterbye Fairy

Copilaria a fost si va fi in continuare etapa in care orice este posibil, in care toate basmele au final fericit si magia nu pare sa fie ceva iesit din comun. Cum altfel poate fi reliefat mai clar ca magia e literalmente in mainile copiilor decat prin intermediul unei papusi care zboara cu adevarat?

Prin imbinarea cu succes a tehnologiei actuale cu inventivitatea canadienilor de la Spin Master s-a nascut noul gadget din domeniul jucariilor, papusa Flutterbye zana zburatoare.

Lansata in toamna lui 2013, papusa care ne face sa credem in magie a venit exact la timp, chiar inainte de sarbatori, si se anunta a fi deja un succes pentru cei mici.

b

Tuturor copiilor le place sa se transpuna intr-o poveste cu printese si o pot face cu usurinta atunci cand insasi zana zboara direct la ei de pe taramurile fermecate. Zana Flutterbye are un chip angelic, ochii mari, visatori, parul matasos, si aripi sclipitoare.

Publicul tinta al acestei jucarii vizeaza mai mult fetitele cu varsta de 5-6 ani, insa si fetele mai mari vor fi cu siguranta intrigate de papusa zburatoare.

Papusa Zburatoare Stardust Fairy

Papusa Zburatoare Stardust Fairy

Cum functioneaza papusa Flutterbye?

Motorasul dinauntrul papusii inteligente chiar ridica papusa in aer, asa ca nu va ganditi sa folositi jucaria in aer liber, pentru ca poate ajunge blocata intr-un copac sau pe acoperis. Realizata dintr-un material plastic special, moale, papusa nu prezinta un pericol pentru perete sau mobila.

Papusa Flutterbye se lasa la incarcat timp de minim 30 minute in acumulatorul care functioneaza cu sase baterii de tipul AA. Apoi se ridica in aer si necesita ajutorul copilului pentru a zbura: acesta controleaza  directia zborului tinand palma sub papusa. Faptul ca o ajuta pe zana sa zboare il face pe copil sa simta ca are o veritabila contributie la magie.  

Spre deosebire de alte jucarii zburatoare, papusa nu functioneaza cu telecomanda, ci este in schimb prevazuta cu un senzor care detecteaza suprafetele solide de sub ea, cum ar fi mana. Astfel o putem manevra fara a o atinge.

Puteti afla mai multe despre papusa care transforma visele in realitate aici si o puteti comanda de aici.

Papusa Zburatoare Flower Fairy

Papusa Zburatoare Flower Fairy

Copiii vor fi fascinati de aceasta jucarie care chiar daca nu va reusi sa ii faca sa creada la infinit in magie, ii va intriga cu mecanismul de functionare ingenios si le va anima stilul clasic de joaca. Nu fiti surprinsi daca vor face concursuri pentru a vedea care o ridica mai sus pe zana Flutterbye; pana la urma, a ajuta zana din povesti sa zboare e o chestiune de onoare.

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.