Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Micii constructori se joaca cu Bruder!

Cunoasteti masinutele in miniatura de la Bruder? Realizate intocmai ca si modelele adevarate, masinutele Bruder prezinta o fascinatie pentru baietii de toate varstele.

Boy_with_trucks

Bruder Toys a fost infiintata in anul 1926 si reprezinta una dintre cele mai mari companii de jucarii de calitate detinute si conduse o singura familie. Sediul firmei este in Sudul Germaniei, in Burgfarnbach.  In prezent, Bruder inseamna peste 350 angajati si o fabrica nu tocmai mica. Desi e o concurenta mai mare ca oricand pe piata, Bruder refuza sa foloseasca politica de exploatare a muncitorilor doar pentru a creste cifra de vanzari. Folosindu-se de roboti si masini automate, compania reuseste sa se mentina bine pe piata.

In primul rand, Bruder inseamna cea mai reusita colectie de mini-camioane de pe piata. Gama de masini produse de catre Bruder este extrem de diversificata, intinzandu-se de la excavatoare, camioane, tractoare, remorci, la masini de gunoi, sau masini de pompieri.

Imaginati-va cat de fascinanta va parea pentru copilul dumneavoastra munca in constructii. Mini-masinutele il vor fascina si va construi lumi in miniatura.

Exista 3 categorii mari de jucarii Bruder: seria Roadmax, seria Bruder Minis si seria Pro.

Prima categorie adresata baietilor cu varste cuprinse intre 2 si 4 ani, contine jucarii in culori vii si un design jucaus. Cu toate acestea, masinutele au functii de joaca realistice si pot fi folosite atat in exterior cat si in interior. Un detaliu care face diferenta si adauga un plus de calitate este reprezentat de modul de realizare al rotilor: toate rotile masinilor sunt realizate din cauciuc moale, fin.

La seria de miniaturi (recomandat 4-10 ani) vorbim de reproduceri realistice ale celebrelor masini, la scala de 1:28. Realizate din metal, cu roti moi, toate jucariile au in colet o mini-surubelnita, pentru a putea fi mai apoi transformate intr-un breloc amuzant. Adresate atat copiilor cat si adultilor, aceste mini modele sunt aproape de pasionati, indiferent de varsta.

155935_1

Categoria cea mai avansata este seria Pro, care inseamna maximul de pana acum in ceea ce priveste dezvoltarea de masini profesionale. Reproducerea realistica a modelelor reale a castigat multi admiratori in intreaga lume. Micile detalii fac diferenta, iar accesoriile cu functii realistice sunt un deliciu la locul de joaca. Conceptul de joaca se poate transforma cu aceste jucarii, baietii avand acum sansa de a se juca de-a fermierii intr-un decor identic cu cel natural. Aceste masini si utilaje sunt realizate la scala 1:16, putand fi utilizate atat pentru joaca de interior, cat si pentru joaca de exterior.

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.