Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Mini-figurinele LEGO vazute prin ochii lui Mike Stimpson

Mike Stimpson

Mike Stimpson

Mike Stimpson are fotografii publicate in cele mai importante reviste de profil, si orice mare pasionat al brandului Lego i-a mentionat cel putin o data lucrarile. Cu o fascinatie aproape bizara pentru jucarii si metode creative de a se juca cu luminozitatea, Mike Stimpson iti prezinta mini-oamenii LEGO in actiune, surprinsi intr-un moment viu al lumii lor colorate.

O colectie celebra  din portofoliul lui Mike Stimpson, “Classics in Lego”, reproduce fotografii cunoscute, marcand momente cheie din istorie. Socant si extraordinar in acelasi timp ramane faptul ca fotografiile cu mini-oamenii LEGO sunt foarte asemanatoare cu originalul,  redau atmosfera evenimentului, chiar daca sunt concepute din simple jucarii.

Pentru a-si exprima viziunea artistica prin intermediul mini-oamenilor LEGO, Mike Stimpson a cumparat multe mini-figurine, insa dupa cum ar spune orice ahtiat dupa tot ce inseamna LEGO, a meritat fiecare banut. Jobul lui artistic (pe langa cel de programator, care inca nu l-a facut atat de faimos) e mai mult decat o distractie, doar are de-a face cu jucarii. Va invitam sa admirati cateva dintre lucrarile artistului Mike Stimpson din colectia “Classics in Lego”. Pentru mai multe detalii puteti accesa websiteul lui official.

storyboard020

Royal-Wedding-Mike-Stimpson

mike_stimpson__4

balakovlego10040808_mstimpson33709970458_404a1cb250

moon-landing-2

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.