Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Minifigurinele LEGO sunt la Polul Nord!

Desi suntem in toiul verii, cel mai nou set LEGO Arctic, are un decor friguros, demn de expeditii montane de supravietuire si se dovedeste a fi un real succes in randul fanilor de orice varsta.

iiiiiii

Succesul este de altfel justificat, de vreme ce noua colectie LEGO  are o paleta coloristica minunata, vehicule excelent construite,  minifigurine expresive dar si animale salbatice, precum ursi polari sau caini husky.

Ambasador oficial al brandului este faimosul explorator polar Ben Saunders, cel care a stabilit un record la cea mai mare distanta umblata pe jos in zonele polare: mai mult de 6000 km (3730 mile) in anul 2001.

Polar Explorer Ben Saunders Launches the LEGO City Arctic  range

Colectia LEGO Arctic cuprinde cateva seturi minunate, printre care mentionam Snowmobilul arctic, Elicopterul arctic, Avanpostul arctic, Tabara de baza arctic. Colectionand toate seturile, vom putea sa intram cu adevarat in atmosfera arctica.

Toate seturile mentionate sunt deja disponibile la furnizorii LEGO, mai putin setul Spargatorul de Gheata, cod 60062, care va fi lansat in Editie Limitata, si care cu siguranta va ajunge doar la fanii privilegiati.

Lansarea acestei colectii a avut loc (in ciuda tematicii sale), in toiul verii, intr-un magazin National Geographic in Londra. Celebrand expeditiile polare, mediul natural si aventura, LEGO si-a trimis minifigurinele inspre cele mai friguroase regiuni ale planetei, la Polul Nord.

Ben Saunders, proaspat intors din expeditia Terra Nova din luna februarie, a fost vedeta lansarii colectiei LEGO. Ben a tinut un discurs in care a inserat informatii amuzante despre Polul Nord, experiente si trairi personale. Invitatii au invatat despre cum sa se apere de animale salbatice.

iii

Va invitam sa traiti aventura si sa invatati sa supravietuiti in conditii extreme cu noile seturi LEGO Arctic!

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.