Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Planifica o mini-vacanta cu familia!

IMG_2790O mica vacanta impreuna cu familia poate fi un real succes daca planifici putin inainte si tii cont de secretele prezentate in continuare in acest articol.

Pentru o vacanta scurta (de weekend) impreuna cu copiii, stabilirea unui plan poate face diferenta intre o excursie distractiva, relaxanta si una stresanta, plictisitoare. Mai jos iti prezentam cateva sfaturi numai bune de luat in considerare atunci cand organizezi o mini-vacanta:

1. Nu exagera!

Nu iti propune sa vizitezi prea multe locuri sau sa faci prea multe activitati. E vorba doar de cateva zile, in care sa te relaxezi, asa ca in schimb, focuseaza-te pe una sau doua activitati placute pe zi.

2. Alege locatia!

Nu stabili singur destinatia. Sfatuieste-te cu toata familia si spune-le ca lista de sugestii este deschisa.
Pentru cazare, alege un hotel care este in proximitate fizica cu locul unde va veti desfasura activitatile. Cum in acest caz dispui de putin timp, propune-ti sa nu il pierzi in trafic. Cea mai buna locatie pentru cazare este cea apropiata de obiectivele tale, precum si cea convenabila ca pret si facilitati.

3. Alege obiectivele pentru fiecare zi!

Planifica pentru fiecare zi obiectivele, locurile speciale pe care printr-o simpla plimbare le puteti vedea: restaurante, muzee, etc. Site-urile de calatorii te-ar putea ajuta sa localizezi puncte de interes intr-o anumita zona.

happy family

4. Relaxeaza-te!

Aminteste-ti ca vacanta inseamna relaxare. Indiferent ca stai in hotel, te plimbi prin parc, ca te joci cu copiii sau mergi impreuna cu ei intr-un parc de distractii, asigura-te ca ai mintea setata pe magicul buton “relaxare”. Evita sa ajungi inapoi acasa extenuat, cu o multime de lucruri de facut.

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.