Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Senzatia Nattou: jucariile de care nu te mai desparti

nattou

Firma Nattou a intrat in lumea produselor pentru copii inca din anul 1988, si continua sa revolutioneze perceptia asupra acestora. Inca de la primele colectii, si pana la cele mai recente creatii, produsele belgiene au uimit prin calitatea, finetea si rezistenta materialelor folosite. Experienta designerilor de top de la Nattou si-a spus decisiv cuvantul in timp, caci ecoul produselor belgiene de care te atasezi iremediabil s-a extins in prezent in 35 tari.

Atunci cand pana si cele mai mici griji ale tinerelor mamici sunt luate in seama si solutionate prin ajustari directe asupra produselor, rezultatele sunt nemaipomenite. Materialele sunt special selectionate pentru a face fata cu brio fragilitatii si entuziasmului fiecarui bebelus. Designul fiecarui produs nu e neglijat, ba chiar se tine cont si de studiile actuale in materie de preferinte ale bebelusilor pentru culori, contraste, pattern-uri. Colectiile Nattou reusesc sa inglobeze dorintele celor care nu se pot inca exprima, si sa le creeze colectii viu colorate, cu contraste clare, cu personaje prietenoase.

Colectia Emil si Rosy

Colectia Emil si Rosy

Nimic nu e mai delicat pentru copil decat atingerea mamei sale, sau…poate o jucarie Nattou. Portretizand diferite animalute expresive si amuzante, jucariile de la Nattou sunt extrem de fine si pufoase  la atingere…atat de speciale, inca devin jucariile de care nu te mai desparti.

Formarea corecta a atasamentului emotional si dezvoltarea increderii in sine si in mediu a bebelusului este esentiala, spun psihologii. Fiind concentrati pe acest aspect privind atasarea de jucarii a celui mic, cei de la Nattou au dezvoltat pe siteul oficial chiar si o pagina dedicata exclusiv intrebarii: ce faci atunci cand micutul a piedut jucaria sa preferata de la Nattou? Parintii stiu…pierderea jucariei favorite poate fi devastatoare. Exceptand cazurile in care jucariile fac parte din colectii Nattou foarte vechi, ce nu se mai produc, Nattou gaseste mereu solutia. Incurajand parintii sa le scrie, cei de la Nattou vor face tot posibilul sa readuca zambetul celui mic, inlocuindu-i jucaria disparuta.

Fotoliu pentru copii Emil&Rosy

Fotoliu pentru copii Emil&Rosy

Nattou acopera o gama larga de produse, precum saci de dormit, fotolii, saltele de joaca, balansoare, carusele muzicale, jucarii si arcade pentru patut. Produsele fine si pufoase de la Nattou sunt menite sa insoteasca bebelusul pe tot parcursul dezvoltarii sale: la joaca, pe balansoarele amuzante si comode, la somn, adormind pe melodiile linistitoare ale caruselelor, la plimbare, alaturi de animalutele de plus colorate, si la fiecare tentativa de explorare a mediului.

Din perspectiva unui parinte, dincolo de aspectul unei jucarii, conteaza extrem de mult siguranta acesteia. Iar pentru ca mamicile sa fie linistite, produsele Nattou sunt create sub o meticuloasa supraveghere, conform normelor europene. In laboratoarele autorizate se verifica fiecare etapa a productiei, de la selectarea materialelor, la taierea, coaserea, finisarea acestora, la impachetare. Numai in acest fel se poate garanta ca fiecare interactiune a celui mic cu jucaria sa preferata e sigura.

Colectia Jungle

Colectia Jungle

Pentru mai multe detalii despre produsele Nattou, va invitam sa vizitati magazinul nostru online, si nu uitati sa aruncati o privire si noua colectie lansata de Nattou: Jungle.

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.