Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Tehnologia te ajuta sa-l cresti mai usor!

De la tablete la smart phone-uri, tehnologia este peste tot in viata noastra si nu ne putem ascunde de ea! Printre avantajele tehnologice care promit sa ne faca viata mai usoara, ne vom opri asupra unor aplicatii pentru telefoane sau tablete. Sa vedem in continuare secretele care ne ajuta sa monitorizam ce este mai important in viata copilului.

11

Feed Baby este o aplicatie care ne ajuta sa ne monitorizam masa copilului. In momentul in care copilul mananca, apasam pe un buton si cand termina pe altul. Astfel stim de fiecare data cand a mancat copilul, cat a trecut de la ultima masa si cam cat timp mai avem pana la urmatoarea.

Aplicatia poate fi instalata pe mai multe device-uri, in cazul parintilor, pe doua telefoane si astfel pot vedea/adauga amandoi date in ea. Parintii vor stii exact ce a facut copilul daca nu sunt langa el.

Baby Connect: Mamicile care doresc sa tina un jurnal al evolutiei bebelusului, isi pot instala aplicatia Baby Connect pe tableta. Programul poate inregistra numarul de alaptari, de cate ori a fost schimbat copilul, ciclurile de somn, dar si starea de sanatate sau starea de spirit a bebelusului.

hipster-baby-clothes-110ddwkt Aceasta aplicatie va permite sincronizarea cu alte device-uri: smartphone-ul propriu, smartphone-ul partenerului sau al altei persoane care va ajuta in cresterea copilului.
De asemenea, toate activitatile deosebite pot fi filmate sau fotografiate si publicate ulterior pe Facebook sau Twitter.

Sleepy Time: Daca descoperiti ca bebelusul doarme mai bine cu un anumit zgomot de fond, puteti sa instalati aceasta aplicatie, care va pune la dispozitie 80 de sunete diferite. Aplicatia poate combina in functie de ciclurile de somn ale copilului pana la trei tipuri diferite de sunete, de la susur de izvor, vuiet de cascada, ciripit de pasarele sau chiar zgomote urbane sau de aparatura casnica.

My Fitness Pal: aceasta este o aplicatie cu ajutorul careia tinerele mamici isi pot planifica o dieta sau un program de exercitii fizice, pentru pierderea caloriilor si revenirea la greutatea de dinaintea sarcinii. Acest program va ajuta sa evaluati substantele nutritive (grasime, fibre sau proteine) si poate masura caloriile consumate in activitatea zilnica.

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.