Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Ursuletul Smart al secolului 21

Majoritatea tindem sa percepem tehnologia ca fiind inaccesibila, rigida, abundand in aparate reci, neinsufletite. Cum ar fi insa daca am avea un aparat care ar lua cea mai fragila si mai vesela forma, astfel incat sa devina preferatul copiilor?

Jucarie iPhone HappiTaps

Jucarie iPhone HappiTaps

Stim deja cat de fascinati sunt copiii de telefoane, tablete, ipaduri, in special dupa ce au auzit semnalul nostru rastit “Nu e voie”. Alungati-va teama ca cel mic ar putea strica ceva la telefon, ba chiar ganditi-va cum ar fi sa il aveti angajat intr-o activitate distractiva pentru mult timp, sau sa il ajutati sa se opreasca din plans. Nu e o problema daca il va scapa pe jos, de vreme ce jucaria sa preferata consta chiar intr-o husa de protectie cu o forma mai…speciala.

HappiTaps este candidatul perfect pentru a fi cel mai apropiat prieten de joaca al copiilor mai mici. Desi e super-inteligent, ursuletul are o interfata calda, prietenoasa, fiind pufos si demn de imbratisat non-stop.

“Creierul” ursuletului este chiar Iphone-ul dumneavoastra, cel care transforma o husa obisnuita in cea mai draguta jucarie. Inarmati-va cu aplicatia gratuita de pe magazinul virtual,  introduceti iPhone sau iPod Touch in interiorul jucariei si priviti cum noul prieten al copilului prinde viata. Se foloseste animatie 3D, impreuna cu iPhone / iPod tehnologia de ultima generatie Touch pentru a crea o jucarie care reactioneaza la momente din viata unui copil.

206-593_002

Interactiunea cu prietenul virtual inseamna pentru copilul dumneavoastra ore intregi de amuzament, fie ca este afara la plimbare sau in camera sa. HappiTaps contine zeci de jocuri si activitati: ursuletul vrea sa il cunosti mai bine, astfel ca iti va spune glume, povesti,  ba chiar iti va canta. Iar daca te place cu adevarat, HappiTaps iti rade, iti face cu ochiul si te lasa sa il privesti cand  mananca cu pofta sau cand doarme.
Peste 150 de expresii faciale sunt dovada vie a fapului ca cei mici vor ramane implicati in activitatile educative.

Jucaria este compatibila cu iPhone 4S, iPhone 4, iPhone3SG si  iPod touch, si are ca target copiii mai mici, cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani.

206-593_004

Capacul dispune de un sistem de blocare pentru butonul de acasa pentru a ne asigura ca cel mic ramane in cadrul aplicatiei, si nu are acces altundeva in telefon.

Jucaria vorbeste direct cu copilul, si reactioneaza la voce, atingere. Ocupand putin spatiu, Happitaps e usor de dus peste tot. In plus, parintii se pot bucura de drumetiile lungi cu masina, caci noul ursulet va avea parte de toata atentia copilului, iar ei vor putea admira peisajul in liniste.

206-593_005

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.