Blog Piticul Vesel

Articole utile, sfaturi si recomandari

Workshop Alaptarea – cel mai pretios cadou al vietii

Piticul Vesel este partener media in cadrul workshopului ce va avea loc in locatia Jubile The Ballroom din Bucuresti, in data de 22 octombrie 2013 intre orele 18:00 – 20:00.

alaptarea-workshop-bb-550px

 

Alaptarea este considerata a fi, de departe, cel mai pretios cadou al vietii. Cu toate acestea, fiecare dintre noi reusim sa valorizam diferit beneficiile pe care aceasta le confera, fapt pentru care nu putine sunt cazurile in care multe dintre mamici ajung sa le refuze copiilor acest pretios dar pe care ni-l ofera natura.

“Nu am lapte” sau “Laptele meu nu este bun calitativ” ori “Pur si simplu, mi-e mai comod cu lapte praf”, par a fi cele mai frecvente scuze pe care tinerele mamici ajung sa le motiveze atunci cand vine vorba de alaptare. Cu toate acestea, totul pare sa fie contra spuselor lor. Intarirea imunitatii organismului, protejarea in fata infectiilor periculoase, elementele nutritive ce se regasesc in laptele matern, protectia antialergica, intarirea legaturii dintre mama si copil, eficienta economica sunt doar cateva dintre cele mai importante avantaje pe care le confera alaptarea pentru sanatatea puiului tau.

In cadrul acestui eveniment se va initia una dintre cele mai ample discutii referitoare la beneficiile alaptarii, la evenimentul organizat de bebelu.ro, marti, 22 octombrie 2013, ora 18.00, la Jubile The Ballroom Primaverii, strada Amiral Constantin Balescu, nr.3, Bucuresti .

 

Principalele teme de dezbatere:

- Lactatia – cand apare si ce o declanseaza?

- Alaptarea – din prima clipa si pana in ultimul moment – sfaturi practice;

- Pozitii corecte de alaptat;

- Alimentatia in alaptare;

- Bebelusii purtati – cum poti fi alaptati?

- Ingrijirea sanului in timpului alaptarii

- Cand se produce intarcarea bebelusului?

 

Vor fi prezenti urmatorii experti din domeniu:

- Dr. Cristina Ianuc – expert NUTRICIA Aptamil, medic si Consilier in alaptare

- Dr. Dan Elena, medic primar pediatru, Centrul Medical Bambino

- Cristina Vancsa, medic rezident, Institutul Cantacuzino.

Participarea permite parintilor sa vina insotiti de cei mici, care vor avea parte de mult divertisment si surprize placute. Cadourile nu vor conteni sa apara, sponsorii oficiali ai evenimentului oferind astfel de recompense fiecarui participant. In plus, tombola va avea cadouri spectaculoase, norocosii putand intra in posesia premiilor chiar in timpul evenimentului.

 

Participarea este gratuita, dar inscrierea este obligatorie. Apasa aici pentru mai multe detalii si pentru a te inscrie.

 

Facebook Twitter Email

Comments are currently closed.